Αποχαιρέτησε τον Καρούσο το προσωπικό του Δήμου -Το μήνυμα του για την Αγία Νάπα


Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης αποχαιρέτησε το προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας ο απερχόμενος Δήμαρχος και νέος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων κ. Γιάννης Καρούσος τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019.


Ο κ. Καρούσος ενημέρωσε το προσωπικό του Δήμου, για τα όσα του είπε ο Πρόεδρος στην μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, υποδεικνύοντας του παράλληλα ότι όσα έχει κάνει για την Αγία Νάπα να τα κάνει και για την Κύπρο, κάτι το οποίο είπε «δεν τιμά μόνο εμένα προσωπικά αλλά κι εσάς το προσωπικό».


Ο λόγος που τον επέλεξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε είναι η καλή δουλειά που έγινε επί Δημαρχίας του στην Αγία Νάπα και διαβεβαίωσε ότι ο διορισμός του στο Υπουργείο Μεταφορών δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της μεταρρύθμισης.


Απεναντίας είπε τώρα θα υπάρχει άτομο στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα προωθεί τις θέσεις όχι μόνο της Αγίας Νάπας, αλλά της Σωτήρας και του Λιοπετριού όπως ήταν η συμφωνία η οποία έχει γίνει. Δεν πρόκειται είπε να αλλάξουν οι θέσεις μου και το θέμα που ανακοίνωσε ο Υπουργός είναι οι προτάσεις οι δικές του όχι του Υπουργικού Συμβουλίου και της Κυβέρνησης. Αναφέρθηκε η πρόταση μας ως δεύτερη επιλογή και τώρα ξεκινά η μάχη και αυτή τη η Αγία Νάπα θα μένει συνοδοιπόρος πάνω σε αυτό το θέμα μέσω του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αναφέρθηκε επίσης, στα σημαντικά έργα που έχουν γίνει στην Αγία Νάπα και σε αυτά που έχουν τροχοδρομηθεί, στην καλή πορεία του Τουρισμού, στην αύξηση των εσόδων, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην καλή εικόνα που εκπέμπει η πόλη τα τελευταία χρόνια τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους επισκέπτες.


«Ο πήχης είπε είναι ψηλά για τους επόμενους που θα αναλάβουν και γι’ αυτούς που θα ακολουθήσουν». Τέλος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την αγαστή συνεργασία που είχαν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντοτε δίπλα στον Δήμο Αγίας Νάπας.
«Κλείνει ένας επιτυχημένος κύκλος, τον οποίο μαζί τον κάναμε».