Απόπειρα Αγίας Νάπας: Άλλες οκτώ μέρες υπό κράτηση ο 38χρονος


Μόλις μερικά λεπτά διήρκησε η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 38χρονου φερόμενου δράστη της τετραπλής απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020 σε πολυσύχναστη καφετέρια της Αγίας Νάπας.

Ο 38χρονος έφτασε στο δικαστήριο με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποτελούμενης από μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης.

Ενώπιον του δικαστηρίου εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ο οποίος δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες ημέρες. Να σημειωθεί ότι ο ανακριτής της υπόθεσης κατέθεσε γραπτώς το σχετικό έγγραφο για αιτιολόγηση του αιτήματος περαιτέρω κράτησης, χωρίς να το αναγνώσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Αστυνομίας πρόκειται να διεξάγουν έρευνες σε ανοιχτό χώρο, ενώ μέχρι στιγμής εξετάστηκαν 30 κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από υποστατικά στην ευρύτερη περιοχή όπου διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου. 


Πηγή:alphanews.Live