Απόλυτη φρίκη: Χτύπησαν και έθαψαν 7χρονο στο χιόνι επειδή δεν ήξερε απ' έξω τη Βίβλο (pics)

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς το αποτρόπαιο έγκλημα ενός ζευγαριού που έθαψε ζωντανό το 7χρονο αγόρι επειδή δεν ήξερε απ' έξω τη βίβλο.

Ο μικρούλης Ίθαν έχασε τη ζωή του με τον πιο αποτρόπαιο και βασανιστικό τρόπο στα χέρια των κηδεμόνων του. Το ζευγάρι από το Ουισκόνσιν συνελήφθη από τις αρχές, όπως και ο 15χρονος γιος τους.

Το νεαρό αγοράκι βρισκόταν υπό την κηδεμονία του ζευγαριού έπειτα από δικαστική εντολή, ωστόσο δεν είναι γνωστό τι συγγένεια τους συνέδεε. 

Η ζωή του 7χρονου ήταν σκέτη κόλαση. Η οικογένεια βασάνιζε συστηματικά τον μικρό. Τον έβαζε να κρατά επί δύο ώρες κούτσουρο 20 κιλών κάθε βδομάδα κάθε φορά που δεν θυμόταν απ' έξω εδάφια από τη Βίβλο, τον έβαζαν τιμωρίες για ασήμαντες αφορμές, ενώ ο 15χρονος όχι μόνο τον βασάνιζε, αλλά τον χτυπούσε συστηματικά. 

Όταν δεν κατάφερε να περάσει ένα τεστ με εδάφια της Βίβλου ή τιμωρία του ήταν πιο μεγάλη. Έθαψαν ζωντανό το αγοράκι μέσα στο χιόνι τον περασμένο Απρίλη.

«Όταν πήγα κοντά του η θερμοκρασία του ήταν 23 βαθμοί και δεν είχε παλμό», είπε η πραγματική του μητέρα.

Οι δράστες πήγαν τον μικρούλη στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν πλέον πολύ αργά.

Ο Ίθαν πέθανε από υποθερμία, ενώ είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, την κοιλιά και το στήθος. Μάλιστα, μετά την νεκροψία διαπιστώθηκε πως είχε σπασμένα πλευρά.

Η μητέρα του πλέον ψάχνει για δικαιοσύνη, την ώρα που η 35χρονη κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κι αποτυχία να αποτρέψει σωματικές βλάβες, ο 48χρονος για φόνο κι ο γιος τους για ανθρωποκτονία α' βαθμού.