Bίντεο: Το τηλεφώνημα λίγο πριν την απόπειρα φόνου στην Αγ. Νάπα


Αντικείμενο αναφοράς κατά τη δικαστική διαδικασία για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου σε καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα αποτέλεσε άγνωστος άντρας, ο οποίος πέρασε από την περιοχή λίγο πριν το κτύπημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σύμφωνα με μαρτυρίες, μισή ώρα πριν την εμφάνιση του άντρα που πυροβόλησε, άγνωστος άντρα πέρασε πεζός έξω από την ίδια καφετέρια και μιλούσε στο τηλέφωνο, κοιτάζοντας προς το μέρος των θαμώνων της καφετέριας. Ο άντρας αυτός είχε καλυμμένο το κεφάλι του με φούτερ και φορούσε χαρακτηριστική μαύρη φόρμα με τρεις άσπρες γραμμές κατά μήκος των μανικιών. Στην συγκεκριμένη καφετέρια βρισκόταν συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ο οποίος καθόταν σε μπροστινό τραπέζι κοντά στην είσοδο και ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγη ώρα πριν τη ρίψη πυροβολισμών.

Δείτε το βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Sigmalive:

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για οκταήμερη προσωποκράτηση του 38χρονου ύποπτου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου σε καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα, ενέκρινε σήμερα (18/02) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο 38χρονος Ελληνοκύπριος φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με τη συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, βρέθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για την υπόθεση.

Εντός της αιθούσης αναφέρθηκε ότι ο 38χρονος ύποπτος διέμεινε σε ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας ανήμερα και παραμονή της απόπειρας φόνου.

Ο ίδιος ανέφερε επανειλημμένα ενώπιον του Δικαστηρίου πως δεν έχει ανάμειξη με την συγκεκριμένη υπόθεση.  «Εν έχω κάποια σχέση με τούτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνέδεσαν το όπλο με τον ύποπτο, όπως αναφέρθηκε.

Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου ήταν σύντομη, ενώ εντός της αίθουσας βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.