Από την Κύπρο τα γυμνά παιδάκια στα αρχεία του λογιστή, τα έπαιρνε στο σπίτι του


Μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση βρίσκονται οι Αρχές, μετά τη σύλληψη 42χρονου λογιστή στη Λεμεσό για παιδική πορνογραφία και ο οποίος δρούσε με ένα νέο τρόπο, σε σύγκριση με άλλες υποθέσεις που σημειώθηκαν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ανδρέα Αναστασιάδη, τα στοιχεία που βλέπουν το φως προκαλούν οργή, αφού ο ύποπτος φαίνεται πως όχι μόνο κατείχε βίντεο παιδική πορνογραφίας, αλλά μετέφερε τα παιδιά στην οικία του, όπου παρήγαγε τα εν λόγω βίντεο στην οικία του.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να φωτογράφιζε και να βιντεοσκοπούσε τα παιδιά σε σεξουαλικές στάσεις, χωρίς να υπάρχει όμως σεξουαλική δραστηριότητα.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον πέντε παιδιά, ηλικίας 13-14 ετών, να ποζάρουν στα φρικτά βίντεο που κατέγραφε ο ύποπτος, ενώ η δράση του εικάζεται ότι άρχισε εντός του έτους, ωστόσο αυτό θα διαφανεί πλήρως μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των Αρχών. Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο ο 42χρονος προσέγγιζε τα παιδιά και τα μετέφερε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από στην οικία του παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.


ΠΗΓΗ: reporter.com.cy