Από σηπτικό σοκ έφυγε το 8χρονο αγγελούδι

Διενεργήθηκε σήμερα το πρωί η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 8χρονης που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σήμερα το πρωί, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι το άτυχο αγγελούδι έφυγε από σηπτικό σοκ, εν αναμονή και των ιστολογικών εξετάσεων.

Όλα άρχισαν (5/8) το απόγευμα της Κυριακής, όταν το άτυχο παιδάκι διακομίστηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με έντονους πυρετούς.

Το άτυχο παιδάκι εισήχθη εσπευσμένα στο παιδιατρικό τμήμα για νοσηλεία, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές από το Υπουργείο Υγείας.

Η αλλοδαπή μητέρα του 8χρονου, αφού πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα, εξέφρασε την επιθυμία να το μεταφέρει πίσω στο σπίτι της οικογένειας και αφού υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, το παιδάκι πήρε εξιτήριο.

Όμως το βράδυ η κατάσταση της υγείας του άτυχου 8χρονου επιδεινώθηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα εκ νέου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το παιδάκι είχε εξαιρετικά ασθενή αναπνοή, με πολύ χαμηλούς παλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να το κρατήσουν στη ζωή.

Όπως επισημάνθηκε, οι γιατροί του νοσοκομείου ακολούθησαν όλες τις ενδεδειγμένες πρακτικές από την πρώτη στιγμή που το παιδί είχε φτάσει στις Πρώτες Βοήθειες και δεν υπάρχει οτιδήποτε που να υποδηλώνει ιατρική αμέλεια.

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τον θάνατο του 8χρονου παιδιού.


ΠΗΓΗ:SIGMALIVE.COM