Απλά φθινοπωρινός και αναποφάσιστος ο καιρός


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα προσήνεµα, λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα παραµείνει τοπικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι µε αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο, µέχρι την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµαίνεται πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.