Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Με στολές παραλλαγής οι παίκτες της Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ των Ελλήνων παικτών!


Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία - Με στολές παραλλαγές παρατάχθηκαν ο παίκτες κι ο προπονητής της Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη

Η τουρκική προκλητικότητα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, έχοντας μεταφερθεί και στον χώρο του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ, τόσο οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές, όσο και οι ξένοι, μαζί με τον προπονητή τους, Ουνάλ Καραμάν, φόρεσαν τις στολές παραλλαγής και τους μπερέδες τους, για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Μάλιστα, κατά την παράταξη των δυο ομάδων οι παίκτες της Ρίζεσπορ γύρισαν την πλάτη προς τους αντιπάλους τους, στρεφόμενοι προς την τουρκική σημαία!

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο του Mehmetçiğe που αποτελεί μια εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες Τούρκους στρατιώτες. Ωστόσο το γεγονός ότι συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα στον οποίο πήραν μέρος τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, δημιουργεί διάφορους συνειρμούς με δεδομένη την επιδείνωση των σχέσεων των δυο χωρών.

Για την ιστορία, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τη Αλάνιασπορ να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπαμού, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 61' με τον Σαμαντιού. Όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιώργος Τζαβέλας έπαιξαν βασικοί, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ήταν εκτός αποστολής.