Απασφάλισε η Αριστοτέλους: «Τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς, σκοπός η καταστροφή της υπόληψης μου» (ηχητικό)


Για τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς έκανε λόγο στον Πολίτη 107.6 & 97.6 η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους. Όπως αποκάλυψε στο σημερινό πρωτοσέλιδο του ο «Π», η κα Αριστοτέλους καταγγέλλει υπόθεση με ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας που φέρεται να διατηρούσε επαφές με βαρυποινίτη στις Κεντρικές Φυλακές, ζητώντας του να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική ζωή της διευθύντριας του σωφρονιστικού ιδρύματος, με σκοπό να της προκαλέσει ζημιά.

«Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς, ειδικά όταν αυτές οι πράξεις προέρχονται από έναν ανώτερο αξιωματικό, από τον οποίο ο κόσμος θα περίμενε να εφάρμοζε την νομοθεσία», τόνισε η διευθύντρια των φυλακών και σημείωσε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για εκβιασμό.

Απώτερος σκοπός του εν λόγω αξιωματικού, σύμφωνα με την κα Αριστοτέλους, είναι να την πλήξει και να καταστρέψει την υπόληψη της. Διευκρίνισε κάθετα πως βίντεο από την προσωπική της ζωή δεν υπάρχουν.

Όσον αφορά τα μηνύματα δήλωσε ότι τα έχει δει, και πρόκειται για έναν όγκο μηνυμάτων με απίστευτο μένος απέναντι της, που προκαλεί έκπληξη. Η Αστυνομία τα έχει στην κατοχή της, χωρίς η διευθύντρια των φυλακών να μπει σε περαιτέρω λεπτομέριες για την διαδικασία.

Ακούστε όσα είπε στο ραδιόφωνο του Πολίτη η Άννα Αριστοτέλους: