Αντίδραση για το άνοιγμα των Βαρωσίων: ''Άμεσο κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων ως πρώτη απάντηση!''


Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, κάνουν αναφορά στην προκλητική απόφαση της Τουρκίας για το άνοιγμα των Βαρωσίων...


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Για χρόνια ...... κυβερνώντες, για χρόνια τώρα ΨΕΥΤΟπατριώτες της δεκάρας. Έχετε ξεπουλήσει ότι υπάρχει και δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ούτε και μια φορά για να υπερασπιστείτε τα ΝΟΜΙΜΑ δικαιώματα των προσφύγων. Πάντα «θα» καταγγείλετε τις προκλήσεις των απέναντι αλλά πάντα στο τέλος σας βάζουν να λέτε και ευχαριστώ με αυτά που έχουμε. Το θέμα είναι ότι ΕΣΕΙΣ δεν χάσατε ποτέ και τίποτα στην ωμή πραγματικότητα. Εσείς απλά ευνοηθήκατε από τις συνθήκες και πλουτίσατε εις βάρος των γονιών και των παππούδων μας. Αυτούς διακόπηκε η ζωή τους μια μέρα ξαφνικά το ‘74, αυτοί άφησαν πίσω τα συναισθήματα τους και δεν μπορεί να τους «αποζημιώσει» κανένας για όλα αυτά γιατί ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ανεπιστρεπτί.



Σεβαστείτε όμως τις νέες γενιές, τα παιδιά των προσφύγων που λησμονούν να δουν την πόλη που δεν είδαν αλλά αγάπησαν, για μια πόλη μου μόνο άκουσαν ιστορίες αλλά ήταν ικανές να τους κάνουν να δακρύσουν.

Ο λόγος της ύπαρξης μας, ο λόγος των συμβόλων μας, των ιερών χρωμάτων μας είναι η Ιστορία που μας δίδαξε και μας έδειξε τον δρόμο προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πάμπολλες φορές. Είχαν πολεμήσει όμως οι πρόγονοι μας, οι Ήρωες μας γι ‘αυτό και εμείς τώρα είμαστε εδώ ζωντανοί να το κάνουμε ξανά πράξη.

Πρώτα όμως ΕΣΕΙΣ πρέπει να ανοίξετε τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση και να δώσετε το δικαίωμα σε εμάς που πιστεύουμε στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ αυτού του τόπου.

ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ έπρεπε να ήταν τα λόγια σας και οι πρώτες κινήσεις αντίδρασης. Αντιθέτως θα δούμε ξανά τα ίδια ευτράπελα και οι «εταίροι» μας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι σαν καλοί μεσάζοντες διασφαλίζοντας τα δικά τους συμφέροντα με τον κατακτητή.

Υ.Γ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Υ.Γ. 2 ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ