Άνοιξαν οι ουρανοί στην επ. Αμμοχώστου


Πορτοκαλί συναγερμό εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για έντονα καιρικά φαινόμενα και οι προειδοποιήσεις της δεν άργησαν να επαληθευτούν, τον καιρό να αρχίσει να στοιβάζει σιγά σιγά και να αρχίζει σταδιακά να ρίχνει καταρρακτώδεις βροχές παγκύπρια.

Δύο μόλις 24ωρα μετά το "χαλασμό Κυρίου" στην επαρχία Αμμοχώστου, που είχε ως αποτέλεσμα ζημιές σε καλλιέργειες, σημειώνεται ξανά χαλαζόπτωση στην περιοχή, εξανεμίζοντας τις ελπίδες των αγροτών να καταφέρουν να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης, είπε ότι τα συνεργεία του Δήμου είναι επί ποδός ώστε να καθαριστούν τα φρεάτια στους δρόμους για να αποχωρεί το νερό από τους δρόμους. Σημείωσε επίσης ότι είναι λογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα λόγω της ποσότητας του νερού σε μικρό χρονικό διάστημα.

Οι δρόμοι της περιοχής μάλιστα δεν άργησαν να μετατραπούν σε ποτάμια...


Το φαινόμενο φαίνεται ότι θα επηρεάσει όλη την Κύπρο, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να καλεί το κοινό να είναι προετοιμασμένο για ισχυρές καταιγίδες που έχουν σηµαντικές επιπτώσεις και  να λάβουν μέτρα προστασίας από αστραπές.



ΠΗΓΗ:alphanews.live