Ανήλικος πήρε το όχημα του πατέρα του και προκάλεσε τροχαίο

Πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του, χωρίς την έγκριση του, παρέλαβε και ένα φίλο του και άρχισαν τις βόλτες μέσα στο χωριό. Αυτές όμως κατέληξαν σε ανατροπή του αυτοκινήτου και στον τραυματισμό των δύο επιβατών του, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Πρόκειται για δύο 16χρονους από τη Γιόλου στην επαρχία Πάφου. Το νέο περιστατικό σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, έγινε όταν ο ένας 16χρονος ξεκίνησε το διπλοκάμπινο όχημα που ανήκει στον πατέρα του και ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του και άρχισε να το οδηγεί. Παρέλαβε και ένα φίλο και συμμαθητή του, και άρχισαν τις βόλτες εντός της κοινότητας.

Σε κάποιο σημείο ωστόσο, εξαιτίας και της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο 16χρονος οδηγός, όπως εκτιμά η Αστυνομία,  ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου παρά την είσοδο της κοινότητας και αυτό χτύπησε στα πρανή του δρόμου, για να ανατραπεί στη συνέχεια.

Οι δύο 16χρονοι τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Πάφου. Οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν εκδορές και εξωτερικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους, που δεν εμπνέουν ανησυχίες. Κρατήθηκαν ωστόσο για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να απολυθούν αργότερα σήμερα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.