Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 19χρονος από τροχαίο στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών (φωτογραφίες)

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα 19χρονο νεαρό σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, παρά τον σκουπιδότοπο στο Βατί. Ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Λεμεσού κ. Αιμίλιο Καφά ο οποίος προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του ήταν ο συνοδηγός σε όχημα στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα. Το όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου.

Από την ανατροπή του οχήματος ο συνοδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε αρκετά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή, όμως εκ πρώτης όψεως χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία αναζητεί μαρτυρία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως υπήρχε αυξημένη ταχύτητα που ήταν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορούσε να μην τραυματίσει σοβαρά τους δύο επιβαίνοντες, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Οι δύο νεαροί απεγκλωβίστηκαν από το όχημα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Φωτογραφίες από τη σκηνή: