Ανέβηκε χυδαία φωτογραφία σε λογαριασμό ενός Πάτερ στο instagram

                        ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

                        ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:


Απίστευτη καταγγελία – Αισχρή φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό ενός πάτερ! – Ο ίδιος λέει ότι έπεσε θύμα χακερ!  


Μια συγκλονιστική καταγγελία λάβαμε στα γραφεία του neAmmochostos, πριν από λίγο, στην οποία μας ανέφεραν ότι Πάτερ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια χυδαία φωτογραφία!

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε σε story στο instagram του εν λόγω Πάτερ μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένας νεαρός να προβαίνει σε στοματικό σεξ σε κάποιον άλλον άντρα. Αν και έπειτα από λίγη ώρα η φωτογραφία "κατέβηκε", εντούτοις πρόλαβαν και την είδαν αρκετοί ακόλουθοί του στο instagram και όπως αναμενόταν τις τελευταίες ώρες έχει γίνει... talk of the town!

Πάντως όπως πληροφορήθηκαμε, ο ίδιος, μιλώντας σε κάποια πρόσωπα που του ζήτησαν τον λόγο, τους αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας τους ότι κάποιος τον χάκαρε για να του προκαλέσει ζημιά. Μάλιστα τους ανέφερε ότι έχει αποταθεί ήδη στην αστυνομία και στη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση. 

Tώρα, αν το δεύτερο πρόσωπο ήταν ο ίδιος ο Πάτερ στου οποίου ανέβηκε η φωτογραφία στο instagram, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ούτε αν ο Πάτερ έπεσε θύμα χάκερ.

 Το δεδομένο είναι ότι υπήρξε αυτή η χυδαία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό ενός Πάτερ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

- Το neAmmochostos έχει στην κατοχή του την φωτογραφία, αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να την δημοσιεύσουμε.

                   ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: