Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου


Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 Όπως αναφέρεται, η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς Κελσίου. Η προειδοποίηση ισχύει από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία το βράδυ στην επ. Αμμοχώστου θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο την Παρασκευή θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά πτώση της θερμοκρασίας, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.