Ανδρέας Ευαγγέλου και Ντίνος Οδυσσέως για Αλαπαή!

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο κείμενο στο neAmmochostos, απεβίωσε χθες Τετάρτη σε ηλικία 49 ετών, ο συνταγματάρχης Γεώργιος Λ. Αλαπαής από το Παραλίμνι, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο!

Για τον Γιώργο Αλαπαή  μόνο τα καλύτερα έχουν να λένε όσοι τον γνώριζαν προσωπικά.

Μερικά συγκηνιτικά λόγια, έγραψαν γι΄αυτόν ο πρώην δήμαρχος Παραλιμνίου, Ανδρέας Ευαγγέλου και ο διευθυντής του ΑΝΤ1 Κύπρου, Ντίνος Οδυσσέως.

Συγκεκριμένα ο κ. Ευαγγέλου έγραψε: 

ΑΜΑ ΤΩ ΑΓΓΕΛΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑ...«Ο ΔΡΥΣ ΕΠΕΣΕ».... ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λ. ΑΛΑΠΑΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΕΩΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΡΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ....ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΥΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ....

Η ιστορία του κ. Οδυσσέως:

Πριν από μερικά χρόνια καθόμασταν σε μια καφετέρια στο Παραλίμνι. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε, μας είπε η σερβιτόρα ότι ο λογαριασμός ήταν πληρωμένος από τον Γιώργο Αλαπαή, τον Παραλιμνίτη αντισυνταγματάρχη της Εθνικής Φρουράς, που καθόταν λίγο πιο πέρα. Δεν τον ήξερα προσωπικά. Γύρισα προς το μέρος του και τον χαιρέτησα. Χαιρέτησε κι αυτός χαμογελώντας φιλικά. Από τότε ο Γιώργος έδωσε με πείσμα τη μάχη με τον καρκίνο. Σήμερα παρέδωσε το πνεύμα στα 49 του χρόνια. Αιωνία του η μνήμη.


neAmmochostos