Ανακόπηκε 49χρονος στον δρόμο Λάρνακας - Αγίας Νάπας με ρουχισμό από τα κατεχόμενα!

Μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού και άλλων αντικειμένων εντόπισαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην κατοχή 49χρονου με αποτέλεσμα τη σύλληψη του και την επιβολή μεγάλου χρηματικού προστίμου σε αυτόν.
 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.00 το απόγευμα χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, σε σημείο κοντά στην έξοδο προς Ξυλοφάγου, αφού υπήρχε υποψία ότι ο 49χρονος μετέφερε προϊόντα που παρέλαβε στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας.

 

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, εντός του οποίου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού και άλλων αντικειμένων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νενομισμένοι δασμοί, με αποτέλεσμα ο 49χρονος να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα και να οδηγηθεί μαζί με το όχημα του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του οποίου μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου στην παρουσία τους, καθώς και στην παρουσία του 49χρονου, καταμετρήθηκαν τα προϊόντα που εντοπίστηκαν στο όχημα του.

 

Συνολικά εντοπίστηκαν 5793 προϊόντα, μεταξύ των οποίων 2477 φανέλες, 2159 εσώρουχα, 428 τσάντες, 308 ζώνες, 169 καπέλα, αριθμός παπουτσιών, πορτοφολιών, αρωμάτων και άλλων ειδών ρουχισμού, τα οποία κατακρατήθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο του 49χρονου.

 

Στον 49χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο για το χρηματικό ποσό των 7,500 ευρώ, ποσό το οποίο ο ίδιος πλήρωσε στη συνέχεια και αφού παρέλαβε το αυτοκίνητο του αφέθηκε ελεύθερος.