Αμμόχωστος: Χειροπέδες σε 35χρονη και 19χρονη για κλοπή χρυσαφικώνΧρυσαφικά τα οποία είχαν κλαπεί εντόπισαν χθες μέλη της Αστυνομίας κατά την διάρκεια έρευνας σε κατοικία όπου διαμένουν 35χρονη και 19χρονη, οι οποίες συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Συγκεκριμένα, 50χρονη κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι κλάπηκαν από το χώρο διαμονής της, στην επαρχία Αμμοχώστου, δύο δακτυλίδια, μία χρυσή καδένα λαιμού και μία καδένα λαιμού από λευκό χρυσό και διαμάντια.

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν σήμερα έρευνα στην κατοικία όπου διαμένουν οι 35χρονη και 19χρονη και εντόπισαν στο πορτοφόλι της 19χρονης, μεταξύ άλλων κοσμημάτων, δύο καδένες λαιμού, αντίστοιχα από χρυσό και λευκό χρυσό με διαμάντια, τις οποίες στην συνέχεια η 50χρονη παραπονούμενη αναγνώρισε ως την περιουσία της που είχε κλαπεί.

 

Εναντίον της 35χρονης και 19χρονης εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.