Αμμόχωστος: Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. 

Την Κυριακή, στην μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση της επαρχίας Αμμοχώστου, ο καιρός αναμένεται αίθριος.

 Δείτε αναλυτικά:

Το απόγευμα της Πέμπτης ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Αύριο Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, το απόγευμα και το βράδυ. Το βράδυ πιθανό να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. 

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου αύριο, θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές, ενώ το απόγευμα πιθανό να πνέουν τοπικά πολύ ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Το πρωί πιθανό να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Κυριακή, την ημέρα της μεγάλης Καρναβαλίστικης παρέλασης Αμμοχώστου και την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους είναι 46 εκατοστά.