Αμμόχωστος: «Πετούσε» με 174 χλμ 23χρονος

Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις εντοπίστηκαν να διαπράττουν δύο οδηγοί αυτοκινήτων, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, χθες βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.10 χθες το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, διαπίστωσαν ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, κινείτο με ταχύτητα 174 χιλιομέτρων, αντί 100 χιλιομέτρων που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο ταχύτητας. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 23χρονο οδηγό, τον οποίο και κατήγγειλαν.

 

Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στις 10.20 χθες το βράδυ, στην οδό Νήσσι, στην Αγία Νάπα, τα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος και προχώρησαν σε προκαταρτικό έλεγχο του οδηγού για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνευματοδών ποτών, με ένδειξη 128μg%ml, αντί 22 μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλης που του έγινε, ο 34χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

 

Ο 34χρονος συνελήφθη στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και άρνησης παροχής ικανοποιητικού δείγματος για τελική εξέταση αλκοόλης.