Αμμόχωστος: Οι τιμές των ξενοδοχείων για το Πάσχα!

Συνεπής στην πολιτική που χάραξε εδώ και αρκετά χρόνια για την ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, ο ΠΑΣΥΞΕ διευρύνει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών για τους συμπατριώτες μας –στον καλοκαιρινό κατάλογο ειδικών προσφορών των μελών του ο οποίος περιλαμβάνει 111 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών– και προτείνει διακοπές στην Κύπρο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο σχετικός καλοκαιρινός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές διατίθεται στο παρόν στάδιο για τους ενδιαφερόμενους προς άμεση αξιοποίηση, στις ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ και της Τράπεζας Κύπρου, ενώ σύντομα θα διατίθεται και στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού. 

Πατήστε στο πιο κάτω Link και δείτε τις τιμές των ξενοδοχείων στην επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και παγκύπρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ


Την πρωτοβουλία του ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει να στηρίζει ουσιαστικά το Υφυπουργείο Τουρισμού και υποστηρίζει η Τράπεζα Κύπρου. Με αυτό τον τρόπο, η Τράπεζα Κύπρου εκφράζει εμπράκτως το ότι προσφέρει στα μέλη της, μέσω των καρτών της, περισσότερα σε όλους τους τομείς και, πολύ περισσότερο, στον τομέα αναψυχής όπου έχει διακριθεί και συνεχίζει να διακρίνεται παγκοσμίως.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων σάς εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ευχάριστες αποδράσεις και επισημαίνει ότι για τον Απρίλιο οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €17.50  το άτομο σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (για διαμονή 2 ατόμων) και από €16.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).