Αμμόχωστος: Οι γιορτές, οι καναπέδες και η... λύση του προβλήματος!

Οι γιορτές πλησιάζουν και το σπίτι θα «ανοίξει» για να υποδεχτεί αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δίνει λάμψη, η κουζίνα έχει «ποτίσει» με μυρωδιές των παραδοσιακών γλυκών που απαιτούν οι μέρες, οι καναπέδες όμως είναι αρκετά ...εμφανίσιμοι ή μήπως έχει έρθει η ώρα για ένα καλό καθάρισμα;

Το πώς θα καθαρίσετε τον καναπέ σας έχει να κάνει αφενός με το πόσο λερωμένος είναι (π.χ. από τι έχει λερωθεί, είναι λερωμένος τοπικά ή σε όλη την επιφάνειά του), και αφετέρου με το ύφασμά του (διαφορετικά υφάσματα μπορεί να χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση). Επιπλέον, αν ο καναπές είναι παλιός, πιθανώς να έχουν αναπτυχθεί σε αυτόν μικρόβια ή να είναι γεμάτος ακάρεα, αποτελώντας έτσι κίνδυνο ακόμα και για τα μέλη της οικογένειας.

Για τα πιο πάνω πάντως, η εταιρεία καθαρισμού MAGIC MOP, μία από τις μεγαλύτερες στον τομέα της στην επαρχία Αμμοχώστου-και όχι μόνο- στα πλαίσια της ταχύτατης εξέλιξης της επεκτείνεται και αναλαμβάνει και αυτό το κομμάτι, τον καθαρισμό καναπέδων, έχοντας πρώτα επενδύσει στον εξοπλισμό, τη γνώση και την εμπειρία!


Ο ιδιοκτήτης της MAGIC MOP Κυριάκος Βασιλείου, αναφέρει ότι η εταιρεία έχει σχεδιάσει υπηρεσίες για τον καθαρισμό του καναπέ σας και γενικά των επίπλων σας. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις καθαρισμού της ταπετσαρία σας με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα καθαρισμού που αναλαμβάνονται από επαγγελματίες.

Η Magic Mop παρέχει εμπεριστατωμένο και  βαθύ καθάρισμα το οποίο περιλαμβάνει:

Μια διεξοδική επιθεώρηση του καναπέ πριν το καθάρισμα.

Ταυτοποίηση των υφασμάτων και των ταπετσαριών που έχει ο καναπές σας.

Εξέταση της κατάστασης του καναπέ σας.

Διεξοδικό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.

Πλήσιμο τις ταπετσαρίας.

Επιθεώρηση και έγκριση του πελάτη μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.