Αμμόχωστος: Ο καιρός το σαββατοκύριακο – Έρχεται και σκόνη


Aσθενής ψηλή πίεση και µέτριο µέχρι ισχυρό, βορειοανατολικό, ρεύµα αέρα θα επηρεάζουν την περιοχή, ενώ από το Σάββατο αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση. Το Σαββατοκύριακο πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη στην ατµόσφαιρα. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους είναι 55 εκατοστά. 

Αναλυτικά ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα:

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.


Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία στην επ. Αμμοχώστου θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος και, το βράδυ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά ή και παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σαββατοκύριακο. Τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί γενικά κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.