Αμμόχωστος: Κάνναβη και κοκαΐνη σε σπίτι 34χρονου

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 34χρονου, μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης και κοκαΐνης στην κατοικία του στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα του 34χρονου, στην παρουσία του ιδίου, καθώς και στην παρουσία 36χρονης και 29χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή του 34χρονου μία νάιλον τσάντα, που περιείχε περίπου 60 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Στην κατοικία εντοπίστηκαν κατά την έρευνα ένας μύλος αλέσεως με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, ποσότητα κάνναβης και στελέχη φυτού κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων, ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης βάρους 6,2 γραμμαρίων μέσα σε επτά νάιλον σακουλάκια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Επίσης στην κατοικία, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μέσα σε πλαστικό κουτί, ποσότητα άσπρης σκόνης βάρους 84 γραμμαρίων, για την οποία γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για ναρκωτική ουσία.

Ο 34χρονος, η 36χρονη και ο 29χρονος συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, η 36χρονη και ο 29χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο 34χρονος, στον οποίο φέρεται να ανήκουν τα πιο πάνω ανευρεθέντα, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.