Αμμόχωστος: Η ιστορία πίσω από την «απαγωγή» της 16χρονης-Συγκεκριμένη η κατεύθυνση των ερευνών


Όπως όλα δείχνουν… έρωτας, πίσω από την υπό διερεύνηση υπόθεση απαγωγής της 16χρονης Romia Kumari, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από χθες το μεσημέρι στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 16χρονη Romia αναχώρησε χθες από την κατοικία της στην Αγία Νάπα, γύρω στις 11.10 πριν το μεσημέρι, για να μεταβεί σε ιδιωτικό κολλέγιο με λεωφορείο της γραμμής Αγίας Νάπας-Σωτήρας.


Λίγο μετά τις 1:45 χθες το μεσημέρι, η ίδια επικοινώνησε με την οικογένειά της και ανάφερε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι τους με λεωφορείο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας reporter.com.cy, η 16χρονη φαίνεται να βρίσκεται με την θέληση της με νεαρό που διατηρεί δεσμό.


Οι γονείς της 16χρονης προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες για τον νεαρό, εναντίον του οποίου φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα, καθώς πρόκειται για ενήλικα.


Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η νεαρή που ελλείπει από την οικία της είναι 16 ετών, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής.

Παρά τις προσπάθειες τόσο των οικείων της, όσο και της Αστυνομίας να επικοινωνήσουν μαζί της, εντούτοις μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.


Η Romia περιγράφεται ως λευκή, κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50εκ. περίπου, με καφέ μαλλιά μέχρι τους ώμους και καφέ μάτια.
Κατά την αναχώρησή της από την κατοικία της φορούσε κόκκινη μπλούζα και ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι.


Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy