Αμμόχωστος: Γιατρός είπε σε 75χρονη ασθενή να πάει να αγοράσει τα χάπια της



Επιπλοκές παρουσιάζονται στις πρώτες μέρες λειτουργείας του ΓεΣΥ με κάποια προβλήματα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» με τον Ονούφριο Σωκράτους 75χρονη ασθενής βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και κατήγγειλε τον προσωπικό ιατρό στον οποίο έχει εγγραφεί.

H κυρία Αθανασία σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μετέβη στον ιατρό που επισκέπτεται το χωριό της για να εξασφαλίσει τα χάπια της για την πίεση, ο οποίος την «έστειλε» στον προσωπικό της ιατρό ώστε να της δώσει παραπεμπτικό.

Όταν η τηλεθεάτρια, όπως καταγγέλλει, επισκέφτηκε τον ιδιώτη γιατρό στον οποίο είχε εγγραφεί, αυτός της είπε ότι χωρίς ραντεβού δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει με την ίδια να του αναφέρει ότι δεν έχει χάπια για την πίεση.

Τότε ο γιατρός σύμφωνα με τα λεγόμενα της, της είπε να αγοράσει μόνη της τα χάπια, συμπληρώνοντας ότι «ο τρόπος του ήταν απαίσιος».

Η κυρία Αθανασία δήλωσε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και ο καρδιολόγος της είπε ότι η πίεση της δεν πρέπει να ξεπερνά το 11. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτά τα προβλήματα που παρουσιάζονται αν και μικρά, μπορεί να κρύβουν σοβαρότατους κινδύνους για τους ασθενείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: toThemaonline.com