Αμμόχωστος: Είχε χάσει τη μητέρα του σε δυστύχημα ο 24χρονος που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τροχαία παράβαση

Τραγικές συγκυρίες στη ζωή του. Έχασε την μητέρα του στο παρελθόν σε δυστύχημα και έμελλε να μπει στη φυλακή για τροχαία παράβαση…

Ο λόγος για 24χρονο που καταδικάστηκε εντός της ημέρας (29/01) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε ποινή φυλάκισης ενός μηνός, στέρηση άδειας οδήγησης για επτά μήνες, επιβολή πέντε βαθμών ποινής στην άδεια οδήγησης του και χρηματικό πρόστιμο ύψους €170.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του καταδικασθέντα είχε αναφέρει ως μετριαστικό παράγοντα ότι η μητέρα του πελάτη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο πριν από χρόνια, στο οποίο ενεχόταν (ως επιβάτης) και ο 24χρονος.

Το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε ήταν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Συγκεκριμένα, στις 19 Νοεμβρίου 2017, είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, να οδηγεί το αυτοκίνητο του χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας για το όχημα και ενώ ο ίδιος τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλης. Ο 24χρονος είχε υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 199μg% αντί 9μg%, όπως είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο όριο.

Λίγους μήνες μετά απ΄ αυτό το περιστατικό -όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο- και κατόπιν ελέγχου της Αστυνομίας, είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.


ΠΗΓΗ:tothemaonline.com