Αμμόχωστος: Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια (Πίνακας)

 Οι τιμές καυσίμων εδώ και ένα μήνα έχουν  υποχωρήσει, ενώ εδώ και 20 περίπου μέρες μειώθηκε και ο φόρος κατανάλωσης, δίδοντας μια «ανάσα» στους καταναλωτές.

Με την είσοδο του 2019, παρατηρείται μια εκ νέου μείωση των τιμών στα πρατήρια, με την βενζίνη να έχει «σπάσει» το φράγμα του 1,10και πλέον να πωλείται γύρω στις 1,07-1,08 ευρώ.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων φθηνότερα πωλείται η βενζίνη στη Λεμεσό, με το φθηνότερο πρατήριο ( ΕΚΟ, Φρανκλίνου Ρούσβελτ 29) να έχει «κατεβάσει» την τιμή στο 1,069 ευρώ ενώ με την ίδια τιμή υπάρχουν αυτή την ώρα (11:45 Παρασκευή 4/1) άλλα 4-5 πρατήρια.

Τα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους καταναλωτές, ενδυναμώνοντας την ικανότητα τους να συγκρίνουν τιμές.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Στεφάνου Πρόεδρο του Συνδέσμου Πρατηριούχων Κύπρου, που μίλησε στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" και τον Ονούφριο Σωκράτους οι τιμές αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα ίδια πλαίσια με το 2005-2006, με την βενζίνη να καταγράφει τους τελευταίους μήνες "βουτιά" 20 σεντ.

Αυτό που πλέον απομένει είναι η μείωση των τιμών των βασικών αγαθών και υπηρεσιών, αφού η μείωση της τιμής στα καύσιμα αγγίζει ακόμα και το 20% το τελευταίο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ'

 

Σημ: Οι αναγραφόμενες τιμές, είναι οι φθηνότερες που έχουν αναρτηθεί στο παρατητήριο μέχρι τις 18:30. Ενδεχομένως εντός της ημέρας αυτές να μειωθούν κι άλλο απο πρατήρια που δεν έχουν συμπληρώσει τις καινούργιες τιμές.


Επιμέλεια:tothemaonline