Αμμόχωστος: Βαρύς ο πέλεκυς σε 72χρονο που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ευάλωτο παιδί

Σε ποινή φυλάκισης 14 ετών καταδικάστηκε 72χρονος στην επαρχία Αμμοχώστου, για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε 72χρονο σε ποινή φυλάκισης 14 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου.    

Συγκεκριμένα, ο 72χρονος κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικου κοριτσιού, άσεμνη επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Ο κατηγορούμενος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με ανήλικη από το Φεβρουάριο του 2016 μέχρι το Φεβρουάριο του 2018, κι ενώ το κορίτσι ήταν από 15 μέχρι 17 ετών.

Από τις μαρτυρίες που είχε ενώπιον του το Κακουργιοδικείο, διαπίστωσε ότι ο 72χρονος αφού γνωρίστηκε με το κορίτσι, κανόνιζε συναντήσεις μαζί της σε απόμερα μέρη, όπου ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μετά τη σεξουαλική επαφή, ο ηλικιωμένος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κορίτσι λόγω της ανάγκης της για χρήματα, της έδινε το ποσό των 30 ή 40 ευρώ.

Αφού η υπόθεση έφθασε ενώπιον της Αστυνομίας, ο 72χρονος κάθισε στο εδώλιο, ενώ μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας για την υπόθεση ήταν και το κορίτσι που πλέον είναι ενήλικη.