Αμμόχωστος: Θερμοκρασίες κάτω απ'το κανονικό


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα πέσει στους 12 βαθμούς και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου σε υπήνεμες περιοχές πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τους άνεμους να πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, για να τραπούν το μεσημέρι σε νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Προοδευτικά θα παρατηρηθούν νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν. 

Η θερμοκρασία στην Αμμόχωστο αύριο θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς  και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί μέτριοι, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με νεφώσεις κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αλλά να εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.