Αμμόχωστος: Το 1ο Wine Masterclass είναι γεγονός!



Η Blind Taste, εταιρεία εισαγωγής, προώθησης και εμπορίας αλκοολούχων -και μη - ποτών στην Κύπρο με έδρα της το Παραλίμνι, διοργανώνει στις 10 Μαίου το 1ο Wine Masterclass στην επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Lock & Hatters. 

Σκοπός της εταιρείας είναι, πρώτον, να προσφέρει μια διαφορετική πρόταση εξόδου στους κατοίκους της επ. Αμμοχώστου και δεύτερον, να μοιραστεί μαζί μας, την αγάπη και το μεράκι της, για το καλό κρασί και να μάθουμε τα πάντα γύρω από τον μαγικό αυτό κόσμο.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά, σας ενημερώνουμε ότι η Blind Taste διοργανώνει το 1ο Wine Masterclass στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, την Παρασκευή, 10/05 και ώρα 20:00 στο γνωστό σε όλους Lock & Hatters Drinkery.

Πρωταρχικός, στόχος, αυτής της δράσης, είναι να προσφέρουμε μια διαφορετική πρόταση εξόδου στους κατοίκους της Ελ. Αμμοχώστου. Κατά δεύτερον, επιθυμούμε, να μοιραστούμε μαζί σας, την αγάπη και το μεράκι μας, για το καλό κρασί και να μάθετε τα πάντα γύρω από τον μαγικό αυτό κόσμο.

Φυσικά μαζί μας, θα βρίσκεται και το οινοποιοίο Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλείαδη όπου μαζί με τους καταξιωμένους του οινολόγους θα λύσουν κάθε σας απορία για τον κόσμο του κρασιού. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα καθώς και συνοδευτικά τσιμπήματα για το κρασί σας. Να τονιστεί ότι η είσοδος είναι Δωρεάν.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας μας για την υποστήριξη τους στην επικοινωνία του event:

Politia Fm 106.7, NeaAmmochostos, Vantage Magazine

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Παρασκευή, 10/05/2019 και ώρα 20:00 στο Lock & Hatters Drinkery για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού. Για κρατήσεις θέσεων, 23 812 333.

Εκ της διοίκησης,

Blind Taste