Αμερικανός υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό την 7χρονη κόρη του επειδή «του αντιμιλούσε»



«Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην Αστυνομία ο 27χρονος λίγο μετά τη σύλληψή του

Ένας άνδρας συνελήφθη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον με την κατηγορία ότι υπέβαλε στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού το 7χρονο κοριτσάκι του, επειδή «του αντιμιλούσε».

Σύμφωνα με την New York Post, ο 27χρονος Matthew Farrar συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, όταν η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του παιδιού του, και στη συνέχεια έριχνε νερό στο πρόσωπο του κοριτσιού, βασανίζοντάς το.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο Farrar είχε προηγουμένως χτυπήσει βίαια το κορίτσι με μία ζώνη. Στη συνέχεια, έσυρε την 7χρονη στο μπάνιο ενώ εκείνη ούρλιαζε.


Αφού άρπαξε μια πετσέτα και την έβρεξε, ο 27χρονος κάλυψε με αυτή το πρόσωπο του παιδιού, κλείνοντάς του το στόμα με το ένα χέρι. Με το άλλο, άρπαξε μια μεγάλη μπουκάλα νερό και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενό του στο πρόσωπο του κοριτσιού. Η δικαιολογία του 27χρονου πατέρα για αυτή τη συμπεριφορά ήταν «ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και του αντιμιλούσε».

Μόλις τελείωσε ο βασανισμός, η κοπέλα του Farrar που ήταν μάρτυρας της κακοποίησης άρπαξε το κορίτσι και κατέφυγαν μαζί σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ, απ’ όπου κάλεσαν την Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του, ο Farrar παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην Αστυνομία. Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου.