All Star ο 9χρονος που έπεσε θύμα bullying: «Έκλεψε» την παράσταση σε αγώνα ράγκμπι


Το 9χρονο αγόρι από την Αυστραλία που συγκίνησε τον κόσμο με την ιστορία του για τον σχολικό εκφοβισμό, βρέθηκε δίπλα στους αγαπημένους του παίκτες του στην εθνική ομάδα All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι που διεξήχθη στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

Ο Κουέιντεν Μπέιλς μπήκε στο στάδιο κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Joel Thompson, με το στάδιο να τον επευφημεί.

Όπως σημειώνει το CNN.gr, ο μικρός πόζαρε με τους παίκτες, κρατώντας τη μπάλα πριν την δώσει στην ομάδα για να ξεκινήσει το παιχνίδι κόντρα στους Μαορί All-Stars.

Όπως δήλωσε η μητέρα του, Γιαράκα Μπέιλς, ο Κουέιντεν ονειρεύεται να γίνει παίκτης ράγκμπι και σημειώσε πως «έζησε την καλύτερη ημέρα της ζωής του».

Η ιστορία του έγινε γνωστή όταν η μητέρα του από την αυστραλιανή πολιτεία του Κουίνσλαντ, ανάρτησε αυτό το σπαρακτικό βίντεο στο Facebook, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους γονείς απέναντι στις συνέπειες του σχολικού εκφοβισμού. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο η Μπέιλς λέει πως ο γιος είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τη στιγμή που ο 9χρονος κλαίει, η μητέρα ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Αυτά κάνει το bullying. Μπορείτε, σας παρακαλώ, να εκπαιδεύσετε τα παιδιά, τις οικογένειες και τους φίλους σας;».