Ακίνητα για κροίσους σε τιμές Νέας Υόρκης


Στο εξωπραγματικό ποσό των €700 εκατ. πωλούνται δεκαπέντε οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις στην Κύπρο. Δηλαδή, με έναν μέσο όρο €46,6 εκατ. έκαστη. Πρόκειται κυρίως για ακίνητα που βρίσκονται σε παράλιες περιοχές και έχουν υψηλούς συντελεστές δόμησης.

Οι τιμές πώλησης των δεκαπέντε ακινήτων ξεκινούν από τα €20 εκατ. και φτάνουν τα €170 εκατ. Ανάμεσα στα ακίνητα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας incyprusproperty.com και μέσω άλλων ιστοσελίδων, είναι και κατοικία που πωλείται στην τιμή των €30 εκατ. Μία τιμή που δεν απέχει από τις τιμές ακινήτων σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Παρίσι.


*Fixed4U: Super καλοκαιρινός διαγωνισμός με δώρα αξίας €220!*


Ο «Φ» κωδικοποίησε τις δεκαπέντε αναπτύξεις με τις πολύ ψηλές τιμές πώλησης. Αυτές αφορούν:

– Προς €40 εκατ. πωλείται γη 53 χιλ. τ.μ., στον Πρωταρά. Η γη προσφέρεται για την ανέγερση οικιών και ξενοδοχείου.

– Μεγάλο ακίνητο στη Λεμεσό δίπλα από τη θάλασσα προς €140 εκατ. Περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις, κατοικίες δύο έως τεσσάρων υπνοδωματίων και διαμερίσματα, μεγάλους κήπους και πισίνες. Όλα τα σπίτια έχουν θέα στη μεσόγειο θάλασσα και στο Yacht Club του St. Raphael Marina.
– Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και απέναντι από τον Ναυτικό Όμιλο, πωλείται εμπορικό ακίνητο στην τιμή των €110 εκατ. Το κτήριο έχει θέα στη θάλασσα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για γραφειακούς χώρους. Το έργο κατασκευάστηκε το 2015.
– Στην τιμή των €75 εκατ. διατίθεται προς πώληση αγροτική γη στον Πύργο Λεμεσού. Πρόκειται για μεγάλη έκτασης γης, η οποία είναι δίπλα από το κύμα.
– Γη έκτασης 533 χιλ. τ.μ. πωλείται στον Άγιο Δημήτριο στην Πάφο, στην τιμή των €72 εκατ.
– Οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή Σοφτάδων μεταξύ Κιτίου, Μενέου, Περβολιών πωλούνται μαζί προς €35 εκατ.
– Εμπορικό κτήριο 7.560 τ.μ. στη Λευκωσία έχει τιμή πώλησης τα €32 εκατ. Πρόκειται για οκταώροφο κτήριο, με τέσσερις υπόγειους χώρους στάθμευσης.
– Μεγάλα οικόπεδα στον Μαζωτό πωλούνται μαζί στην τιμή των €30 εκατ. Είναι ιδανικά για δημιουργία τουριστικού χωρίου ή ξενοδοχείου.
– Οικία επτά υπνοδωματίων στον Άγιο Τύχωνα στη Λεμεσό πωλείται προς €30 εκατ. Πρόκειται για μια υπέρσυγχρονη οικοδομή πέντε επιπέδων, με μεγάλες πισίνες, γυμναστήριο κ.ά.
– Μεγάλη έκταση γης στη Λάρνακα πωλείται στην τιμή των €30 εκατ. Είναι κατάλληλη για ξενοδοχείο.
– Πολυώροφο κτήριο στο οποίο στεγάζονται γραφεία στη Δασούπολη πωλείται στην τιμή των €27,5 εκατ. Είναι έκτασης 10 χιλ. τ.μ.
– Τρεις μεγάλες εκτάσεις γης στον Ύψωνα, στο Πεντάκωμο και στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό, πωλούνται έκαστη προς €25 εκατ.
– Δίπλα από το κύμα στην παραλιακή περιοχή του Μαζωτού πωλείται γη στην τιμή των €22,5 εκατ.


ΠΗΓΗ:  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ