Άκαρπες για άλλη μία ημέρα οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη (ΦΩΤΟ)

Άκαρπες ήταν για ακόμη μία ημέρα οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της σοορύ της 6χρονης Σιέρα και της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ' ομολογίαν συρροήν δολοφόνος υποστηρίζει ότι έβαλε το άψυχο σώμα της 30χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες. Ο δύτης καταδύθηκε στην Κόκκινη λίμνη δύο φορές, με τη χρήση σκαφάνδρου, σε συγκεκριμένο σημείο.


Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, έγινε έλεγχος διαφόρων στόχων, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.



Ενημερώθηκαν οι ειδικοί από το Ισραήλ


Οι δύο Ισραηλινοί επικεφαλής ομάδας, η οποία αναμένεται να συνδράμει στις έρευνες για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ενημερώθηκαν σήμερα από τον συντονιστή των ερευνών, Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, καθώς και από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, για τις μέχρι στιγμής ενέργειες και σχεδιασμούς τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό όσο και στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ισραηλινοί μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχαν και την επίσκεψή τους στις δύο λίμνες, θα προχωρήσουν σε εκτίμηση κινδύνου, προτού απαντήσουν με ποιον τρόπο θα εμπλακούν στις έρευνες.


Ανασύρθηκε αντικείμενο


Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, ο δύτης ανέσυρε αντικείμενο από την Κόκκινη λίμνη. Ωστόσο το αντικείμενο δεν είχε τελικά σχέση με την υπόθεση δολοφονιών.


Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν αύριο για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας.


Πηγή: alphanews.live