ΑΓΟ: Φόρεσε τα γιορτινά της η επαρχία Αμμοχώστου



Η Επαρχία Αμμοχώστου φόρεσε τα γιορτινά της στην εορταστική εκδήλωση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους», που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία  στο Γ’ Δημοτικό σχολείο Σωτήρας την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Τα 250 άτομα (παιδιά, άνδρες, γυναίκες, άτομα τρίτης ηλικίας) που συμμετείχαν, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην όλη εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Ο χορός, η κίνηση και η αρμονία, δέσποζε του προγράμματος, αφού διαφάνηκε και η εξαιρετική  δουλειά που γίνεται στο ΑΓΟ από όλους τους συντελεστές, ιδιαίτερα από τους καθοδηγητές γυμναστές.

Εκ μέρους του ΚΟΑ χαιρέτισε την εκδήλωση το  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τρισόκκας, ο οποίος τόνισε και τα εξής: «Σήμερα είναι ξεχωριστά τα αισθήματα μου, αφού με περηφάνια αντικρίζω το πλούσιο έμψυχο υλικό του ΑΓΟ Αμμοχώστου. Το ΑΓΟ κατάφερε να αγκαλιάσει όλες τις κατηγορίες ανθρώπων στη χώρα μας, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση. Συγχαίρω τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται και αυτή στους εορτασμούς για τα  50χρονα του ΚΟΑ».

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και  η προϊστάμενη του προγράμματος Έφη Μούζουρου – Πενηνταέξ, η οποία  αφού ευχαρίστησε τον μέγα χορηγό του Προγράμματος την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, ανέφερε και τα ακόλουθα: «Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από τα διάφορα προγράμματα άθλησης  του ΑΓΟ,  σε νηπιαγωγεία, σχολεία,  αθλητικά κέντρα, χώρους εργασίας, γηροκομεία, ιδρύματα. Μέσα από τα προγράμματα άθλησης του ΑΓΟ ξεπήδησαν και αθλητές κορυφής ακόμη και παγκόσμιοι πρωταθλητές μας. Τιμάμε διαχρονικά και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια του ΚΟΑ που με τις πολιτικές που ακολούθησαν στάθηκαν αρωγοί και ενίσχυσαν με κάθε τρόπο το μαζικό αυτό πρόγραμμα».

Ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Ττάκας, αφού συγχάρηκε το ΑΓΟ και τον ΚΟΑ για την εκδήλωση, τόνισε ότι το πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί με επιτυχία, έδωσε ζωή στην ελεύθερη Αμμόχωστο. Ανέφερε επίσης ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει το πρόγραμμα ΑΓΟ και θα είναι συνεργάτης και αρωγός στην προσπάθεια για εξάπλωση του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε και συγχάρηκε τον κόσμο για την παρουσία του. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στην ενασχόληση με τον αθλητισμό και τόνισε ότι το ΑΓΟ παραμένει πάντα το λάβαρο του ΚΟΑ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας, το μέλος του Δ.Σ. Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σχολικοί Έφοροι, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και άλλοι πολιτειακοί και αθλητικοί παράγοντες.