Αγία Νάπα: Δεύτερη σύλληψη για ναρκωτικά


Στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου, ηλικίας 29 χρόνων, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών, η οποία αφορά στον εντοπισμό κοκαΐνης μεικτού βάρους 96 γραμμαρίων περίπου σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, το περασμένο Σάββατο, 20 Ιουλίου.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 32 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης μελών της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ, το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, στο γραφείο του 32χρονου, δύο συσκευασίες κοκαΐνης, μεικτού βάρους 89 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. Άλλα εννέα σακουλάκια με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων, εντοπίστηκαν σε μεταλλική συρταριέρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αργότερα το Σάββατο, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.