Αγία Νάπα: Υπογραφές για την πεζοδρομοποίηση της περιοχής Κόκκινες


Υπογραφές για την πεζοδρομοποίηση της περιοχής Κόκκινες.

Υπογράφηκαν σήμερα (Δευτέρα 20 Ιουλίου), στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας,  τα συμβόλαια για την κατασκευή κρασπέδων κατά μήκος της οδού Σπύρου Κυπριανού, μέχρι το Δημοτικό Στάδιο, στην οικιστική περιοχή Κοκκίνων.

 Τα συμβόλαια υπέγραψαν ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου και ο κ. Κυριάκος Καπαής, της Αναδόχου Εταιρείας PI.KA Road Contracting Ltd.  

Όπως είναι γνωστό, η αναστολή των εργασιών οφειλόταν καθαρά στην αναθεώρηση της μελέτης για συμπερίληψη της κατασκευής των κρασπέδων και στις δύο πλευρές της οδού Σπύρου Κυπριανού ως επίσης και της μελέτης και διαδικασίας έγκρισης για την εγκατάσταση οδικού φωτισμού, κάτι το οποίο επιτεύχθηκε.  

Με την σημερινή υπογραφή των συμβολαίων, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Ζαννέττου, άρχισε η προετοιμασία και σηματοδοτείται στις 24  Αυγούστου, μετά τις θερινές διακοπές, η έναρξη των εργασιών για την πεζοδρομοποίηση της οικιστικής περιοχής «Κόκκινες», ένα έργο το οποίο αποσκοπεί στην αναβάθμιση αυτής της οικιστικής περιοχής αλλά και στην ασφάλεια των συνδημοτών μας.