Αγία Νάπα: Χόρευαν χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας - Στο μενού είχε και...μπουνιές


Εικόνες που βλέπαμε σε άλλες χώρες και νομίζαμε ότι ήταν πολύ μακριά μας, με ξεφρενα κορωνοπάρτι, άρχισαν δυστυχώς και στην Κύπρο.

Χθεσινοβρδυνό βίντεο που δημοσιοποιησε το "ΣΙΓΜΑ" δείχνει νεαρούς χωρίς μάσκες να διασκεδάζουν στους δρόμους σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Πέραν των χορευτικών ικανοτήτων και τη μη τήρηση αποστάσεων, οι νεαροί πιάστηκαν και στα χέρια και άρχισαν τις γροθιές.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση χθες βράδυ και στην Ίνεια της Πάφου.

Όλα άρχισαν όταν στις 19:30 λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχού για κορωνοπάρτυ με συμμετοχή πέραν των 25 ατόμων. Στην σκηνή βρέθηκαν δύο αστυνομικοί, ένας πυροσβέστης και ένα πρόσωπο της Εθνικής Φρουράς. Αφού έγιναν συστάσεις στην ιδιοκτήτρια του υποστατικού για διάλυση του πάρτι, τα μέλη της Δύναμης αποχώρησαν...το πάρτι όμως συνεχίστηκε. Κατά την άφιξη και πάλι της αστυνομίας στο σημείο, μισή ώρα αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη, καθώς και άλλα επτά πρόσωπα συνέχισαν το πάρτι σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Σε υποδείξεις των μελών της αστυνομίας ότι θα καταγγελθούν οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν, επιτέθηκαν εναντίον τους, τους κτύπησαν τους εξύβρισαν και τους απείλησαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τα δύο μέλη της Αστυνομίας και το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ένας αστυφύλακας υπέστη κάταγμα αριστερού ώμου, ο δεύτερος αστυφύλακας υπέστη κάκωση κάτω χείλους, εκχύμωση τραχηλικής χώρας και εκχύμωση περιοφθαλμικής και το μέλος της Π.Υ. υπέστη εκδορά και εκχύμωση στο αριστερό βλέφαρο.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν με δικαστικό ένταλμα τρία πρόσωπα, ηλικίας 27, 26 και 25 ετών και η 47χρονη ιδιοκτήτρια του υποστατικού.

Δείτε το βίντεο στο ρεπορτάζ του SIGMA:

.

Πηγή: sigmalive