Αγία Νάπα: Χειροπέδες σε 29χρονο για την απόπειρα απαγωγής


Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για την απόπειρα απαγωγής που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας οι Αρχές συνέλαβαν έναν 29χρονο ενώ για την υπόθεση καταζητείται άλλο ένα άτομο.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως, γύρω στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για απόπειρα απαγωγής.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη παραλία στην Αγία Νάπα. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι δύο άτομα που έφεραν κουκούλα στο πρόσωπο φέρονται να άρπαξαν από την ξαπλώστρα όπου βρισκόταν άνδρα ηλικίας 35 ετών και  να τον μετέφεραν σε άλλο σημείο της παραλίας.

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία σε κάποια στιγμή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο κουκουλοφόροι να τον αφήσουν και να τραπούν σε φυγή. Από τα τραβήγματα των αγνώστων ο 35χρονος υπέστη εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε».