Αγία Νάπα: Τον τσάκωσαν την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει οικίες-Επιτέθηκε σε αστυνομικούς


Χειροπέδες σε άνδρα, ηλικίας 53 ετών, πέρασε η Αστυνομία, στην Αγία Νάπα, ο οποίος προσπάθησε να διαρρήξει τρεις κατοικίες. Κατά τη διαδικασία σύλληψής του, ο 53χρονος χτύπησε τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκρότημα κατοικιών, στην επαρχία Αμμοχώστου, στο οποίο, σύμφωνα με πρόσφατες καταγγελίες είχαν διαπραχθεί διαρρήξεις και κλοπές.

Γύρω στις 2.25π.μ. τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν άγνωστο άνδρα, ο οποίος φορούσε γάντια και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με φουλάρι, να εισέρχεται στην αυλή οικίας του εν λόγω συγκροτήματος. Ακολούθως, ο άγνωστος θεάθηκε να προσπαθεί να ανοίξει συρόμενη μπαλκονόπορτα της πιο πάνω οικίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια θεάθηκε να προσπαθεί, με τον ίδιο τρόπο, να ανοίξει τις μπαλκονόπορτες άλλων δύο οικιών, επίσης χωρίς αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια του αγνώστου να ανοίξει την τρίτη μπαλκονόπορτα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και προσπάθησαν να τον ανακόψουν. Ωστόσο, μόλις ο δράστης τους αντιλήφθηκε τράπηκε τρέχοντας σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν, σε απόσταση μερικών μέτρων και να τον συλλάβουν. Ο δράστης, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, πρόβαλε αντίσταση κτυπώντας με τα χέρια του, τα μέλη της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 53χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση