Αγία Νάπα: Τι λέει ο Δήμαρχος για το Λούνα Παρκ




Επιστολή με την οποία ζητούσε την αναστολή της λειτουργίας του Λούνα Παρκ στην Αγία Νάπα,  στο οποίο συνέβη ο σοβαρός τραυματισμός μητέρας και του παιδιού της έστειλε, ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στον Super Sport fm ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ λειτουργούσε χωρίς να έχει προηγηθεί η ανανέωση της άδειας λειτουργίας του.  Μάλιστα ο  δήμαρχος επισήμανε ότι το Λούνα Παρκ λειτούργησε με ευθύνη αυτού που το λειτούργησε όπως είπε.

«Ο Δήμος έλαβε τα μέτρα του πριν να γίνει το συγκεκριμένο ατύχημα. Ενημέρωσε τον νομικό σύμβουλο για να μην λειτουργήσει μέχρι να εγκριθούν όλες οι αιτήσεις και σχετικές άδειες.  Λειτούργησε με ευθύνη αυτού που το λειτούργησε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρούσος ο οποίος επισήμανε ότι είναι με επιστολή του Δήμου που σταμάτησε την λειτουργία του το πάρκο μετά το ατύχημα.

«Ο Δήμος έκανε αυτά που έπρεπε να για να λάβει τα μέτρα του» ξεκαθάρισε ο κ. Καρούσος ο οποίος συνέστησε υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρώτα από όλα πρέπει να δούμε γιατί έγινε το ατύχημα και αναμένουμε τα αποτελέσματα της ερευνάς για να δούμε, εάν είχε άδεια λειτουργίας το ατύχημα θα γινόταν ή όχι;  Ποιος φταίει; Αναμένουμε. Υπάρχουν έρευνες σε εξέλιξη ακόμη και στο ίδιο το δημαρχείο. Εγώ έχω ζητήσει έρευνα για να δω πώς έβγαιναν οι άδειες λειτουργίας και με ποια πιστοποιητικά. Αναμένουμε και εμείς πληροφορίες και εσωτερικά αλλά και από ανεξάρτητους».