Αγία Νάπα: Τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος μετά τον κορονοϊό


Στον  ειδυλλιακό χώρο τέλεσης Πολιτικών Γάμων «Άμμος του Καμπούρη» τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 16.30, από το Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου ο πρώτος Πολιτικός Γάμος σε εξωτερικό χώρο, μετά την πανδημία του Κορωνοϊού.

Το νεαρό ζευγάρι προέρχεται από την Πολωνία και προτίμησε την Αγία Νάπα  για να τελέσει το γάμο του γιατί όπως είπαν αισθάνονται ασφαλής όσο αφορά τον Covid 19 και γιατί θεωρούν την Αγία Νάπα ως τον ιδανικότερος τόπο για να παντρευτεί ένα ζευγάρι.

Μετά την τελετή ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου τους επέδωσε αναμνηστικά δώρα και τους  ευχαρίστησε που επέλεξαν για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους την Αγία Νάπα και ένα χώρο, όπως είπε, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής για τις τελετές Γάμων στην περιοχή. 

Τους ευχήθηκε «Βίον Ανθόσπαρτον», καλούς απογόνους και να επισκεφθούν ξανά την Αγία Νάπα μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους στα δύο πανέμορφα γλυπτά «Leda and Swan» και «Expectations for a big fish».

Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής ακολουθήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής όπως ακριβώς αναγράφονται στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για τις τελετές γάμων.