Αγία Νάπα: Συνέλαβαν κλέφτη και τιμήθηκαν


Δύο ναυαγοσώστες και δύο εισπράκτορες κρεβατιών/ομπρελλών τιμήθηκαν σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2019, από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο, σε σεμνή τελετή που έγινε στο γραφείο του, για την αλτρουιστική και γενναία πράξη τους, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στη σύλληψη ληστή στις παραλίες.

Οι τιμηθέντες είναι οι ναυαγοσώστες Χριστάκης Παπαντωνίου, Νεόφυτος Καλλένος και οι εισπράκτορες κρεβατιών/ομπρελλών Αναστάσης Κόης και Αντρέας Τζιωρτζιής.

Απονέμοντας τους τις αναμνηστικές πλακέτες και τα διπλώματα ο κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του για τη γενναιότητα που επέδειξαν με κίνδυνο ακόμη της ίδιας τους της ζωής ούτως ώστε να γίνει εφικτή η σύλληψη του δράστη.

«Αυτό από μόνο του» πρόσθεσε «καταδεικνύει εμπράκτως ότι δεν αρκείστε μόνο στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, αλλά ότι πρώτιστο μέλημά σας και έγνοια σας είναι η ασφάλεια των επισκεπτών μας και η επικράτηση της τάξης και της νομιμότητας στις παραλίες μας».

«Χαίρομαι και αισθάνομαι πραγματικά πολύ περήφανος που το προσωπικό του Δήμου μας το διακρίνει η ευσυνειδησία, το αίσθημα της προσφοράς και η αυτοθυσία. Να είστε σίγουροι ότι με το δικό σας λιθαράκι έχετε συμβάλει στην καθοριστική μείωση των κλοπών και αποτελείτε υπόδειγμα σωστού υπαλλήλου» κατέληξε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Παρών στην τελετή ήταν και ο Υπεύθυνος Παραλιών του Δήμου κ. Δημήτρης Πατέρας