Αγία Νάπα: Σύλληψη δύο προσώπων για πολλές υποθέσεις κλοπών – Έκαναν διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείων


Στη σύλληψη δύο προσώπων στην Αμμόχωστο για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων, προχώρησε η Αστυνομία. Στη βάση των στοιχείων που προέκυψαν εναντίον των δύο προσώπων για τη διάρρηξη και κλοπή, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, ενώ μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη του ΤΑΕ πραγματοποίησαν χθες επιχείρηση σύλληψής τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 30 ετών στην κατοχή των οποίων τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν περιουσία που κλάπηκε κατά τη διάρκεια πέντε διαρρήξεων σε δωμάτια ξενοδοχείων στην Αγία Νάπα.

Στοιχεία εναντίον του 35χρονου και του 30χρονου προέκυψαν αρχικά κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης δωματίου όπου διέμενε 25χρονη επισκέπτρια, σε ξενοδοχείο στο Παραλίμνι. Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 08 Ιουλίου και καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου την ίδια μέρα από την 25χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία, από το δωμάτιο είχε κλαπεί το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.

Όπως ήδη διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, μέρος της περιουσίας που ανεβρέθηκε, κλάπηκε νωρίτερα χθες, μετά από διάρρηξη πέντε δωματίων ξενοδοχείων στην περιοχή Αγίας Νάπας.

Εναντίον των δύο συλληφθέντων, μετά τον εντοπισμό των κοσμημάτων, χρυσαφικών και άλλων αντικειμένων, καθώς και μετά από στοιχεία που προέκυψαν, διερευνώνται συνολικά 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.