Αγία Νάπα: Συγκλονίζουν οι γονείς 22χρονου που δολοφονήθηκε στην Κύπρο

Οι γονείς του Βρετανού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο πριν από δύο χρόνια ακόμα δίνουν αγώνα για δικαίωση.

 

Πρόκειται για τους γονείς του 22χρονου George Low, ο οποίος μαχαιρώθηκε στον λαιμό την τελευταία ημέρα των διακοπών του στην Αγία Νάπα.

Οι δύο ύποπτοι στη συνέχεια κατέφυγαν στα κατεχόμενα και έκτοτε το ψευδοκράτος αρνείται να τους παραδώσει στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική Mirror ο πατέρας του 22χρονου, Martyn, αναφέρει ότι: «Εκλιπαρούμε την Τουρκία να τους εκδώσει ώστε να γίνει μια κανονική δίκη και να μπορέσουμε να θρηνήσουμε κανονικά τον George».

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, η μητέρα του ανέφερε: «Είναι βάρβαρο ότι μπορούν να περπατούν ελεύθεροι τα Χριστούγεννα, όταν στο τραπέζι μας υπάρχει μια άδεια θέση για τον νεκρό γιο μας».

Ο George από το Dartford και ο 22χρονος φίλος του, Ben Barker, δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι τον Αύγουστο του 2016.

Η μητέρα μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο 22χρονος προσπάθησε να εκδιώξει τους δολοφόνους του αλλά κατέρρευσε στο έδαφος και έβγαλε το μαχαίρι που του είχαν καρφώσει στο λαιμό του.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην θανατική ανάκριση τον προηγούμενο μήνα και ενώ τους είχαν πει ότι θα πάρουν τις απαντήσεις που ήθελαν, έφυγαν τελικά ενάμιση ώρα μετά με περισσότερες απορίες.

Ο πατέρας του συγκλονισμένος δηλώνει ότι δεν μπορούν να θρηνήσουν όπως πρέπει τον γιο τους επειδή δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Κάθε μέρα είναι ένα μαρτύριο, συμπληρώνει.

«Συνεχώς σκέφτομαι ότι θα μπει από την πόρτα και θα μας πει ότι όλα αυτά ήταν ένα αστείο. Ζούμε με την ελπίδα ότι αυτά τα τέρατα θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους», καταλήγει ο πατέρας.

Να θυμίσουμε ότι η ψευδοαστυνομία είχε συλλάβει τους Sali Ahmet, 42 χρόνων, και Mehmet Akpinar, 22 χρόνων, χωρίς όμως να τους εκδώσει ποτέ στις κυπριακές Αρχές.

George Low