Αγία Νάπα: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του οδηγού που παρέσυρε και χτύπησε πεζή


Τη φωτογραφία άντρα, ο οποίος αναζητείται σχετικά με υπόθεση εγκατάλειψης σκηνής οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αγία Νάπα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803205, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ο οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στη σύγκρουση εγκατέλειψε τη σκηνή, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εξακρίβωση των στοιχείων του και εντοπισμό του.

Αυτός σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, φέρεται ότι είναι υπήκοος ευρωπαϊκής χώρας, και βρίσκεται στην Κύπρο ως επισκέπτης. 

Υπενθυμίζεται πως, η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.00, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε το όχημα του, επιτρέποντας σε γυναίκα να διασταυρώσει πεζή το δρόμο, την ίδια ώρα ο δεύτερος οδηγός οχήματος αυτοκινήτου, με υπό ενοικίαση όχημα τύπου buggy, ο οποίος αναζητείται, προσπέρασε το όχημα που βρισκόταν σε στάση και παρέσυρε την πεζή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο.