Αγία Νάπα: Πρασίνισε κι άλλο το Πάρκο Γλυπτικής


Εμπλουτίστηκε με ογδόντα επιπλέον φυτά το Πάρκο Γλυπτικής Δήμου Αγίας Νάπας. 

Κατά τη διάρκεια δεντροφύτευσης, την οποία πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Μαϊου 2022  ο Δήμος Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο «΄Αρωμα» Αγίας Νάπας Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής, φυτεύτηκαν ογδόντα και πλέον φυτά, με αποτέλεσμα το σπουδαίο αυτό Πολιτιστικό σημείο αναφοράς του Δήμου, να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με πράσινο.

Στη  δεντροφύτευση παρέστη ο Δήμαρχος  Αγίας Νάπας κ. Xρίστου Ζαννέττου, ο οποίος ευχαρίστησε τον σύνδεσμο για τη συμμετοχή του στη δεντροφύτευση και τον συνεχάρη που διαχρονικά στηρίζει με την εθελοντική του δράση ποικιλοτρόπως τον Δήμο Αγίας Νάπας.

 «Θα συνεχίσουμε», πρόσθεσε «να πρασινίζουμε την πόλη μας και να στηρίζουμε δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του Περιβάλλοντος και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας».

 Από δικής του πλευράς ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «΄Αρωμα» Αγίας Νάπας Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής κ. Χριστάκης Πίττας εξέφρασε στο Δήμαρχο τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη συνεχή στήριξή του προς το Σύνδεσμο και διαβεβαίωσε ότι ο Σύνδεσμος με τις εθελοντικές του δράσεις  θα στηρίζει πάντοτε το Δήμο Αγίας Νάπας.