Στην Αγία Νάπα ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα!

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της σεζόν θα λάβει χώρα στην Αγία Νάπα, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, καθώς στις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι διεθνείς αγώνες τοξοβολίας.

Ενδεικτικό της σημαντικότητας του γεγονότος, είναι ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Προέδρου Αναστασιάδη! Να τονίσουμε επίσης - όπως μας ανέφεραν οι διοργανωτές -ότι η  συμβολή του δημάρχου Αγίας Νάπας, κ. Γιάννη Καρούσου, αλλά και η βοήθεια που προσφέρει η πολιτιστική λειτουργός του δήμου, κ. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, είναι τεράστια!

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 300 αθλητές από εννιά χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Μάλτα, Σερβία, Ιράν,Λίβανος, Πολωνία, Ρωσσία, Φιλανδία), κάτι που σημαίνει ότι θα τονώσει ακόμα περισσότερο τον χειμερινό τουρισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στα οφέλη που θα αποκομίσει η Αγία Νάπα.

Ο στόχος του προέδρου της ομοσπονδίας Τοξοβολίας. κ. Ανδρέας Θεοφυλάκτου, είναι να μπει το Aphrodite Mediterranean Cup στο καλεντάρι της World Archery, έτσι ώστε να αποκτήσει το άθλημα την αίγλη και το κύρος που του αξίζει!