Αγία Νάπα: Πήρε φωτιά υπνοδωμάτιο διαμερίσματος

Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία την Τρίτη. Συγκεκριμένα στις 23:12 ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε εγκατάσταση νερού και χρήση αναπνευστικών συσκευών. Ζημιές υπέστη μέρος του εξοπλισμού του διαμερίσματος.

Επίσης από  τον καπνό και τα θερμά αέρια, ζημιές υπήρξαν στην βαφή του κλιμακοστασίου και των κοινόχρηστων χώρων του ορόφου. Η ηλικιωμένη ένοικος, εξήλθε του διαμερίσματος αλλά παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Οι υπόλοιποι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας εξήλθαν με ασφάλεια μόνοι τους. Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρό ανταποκρίθηκε συνολικά σε 39 περιστατικά, 22 πυρκαγιές, 12 ειδικές υπηρεσίες και 5 ψευδείς κλήσεις.

Στις 20:18 ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα  για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος τουριστικού συγκροτήματος στην Αγία Νάπα. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τον αλλοδαπό ένοικο. Από την πυρκαγιά ζημιές υπέστη ο εξοπλισμός και ο χώρος του δωματίου. Δεν κινδύνευσε κανένας.

Τα αίτια διερευνήθηκαν και φαίνεται η πυρκαγιά κα οφείλεται σε είδη καπνιστή.